x

Öğrenci Ziyaretçi Vizesi

İngiltere'ye kısa süreli eğitim için gitmek isteyenlere yönelik vize türüdür. Bu vize ile, 11 aya kadar İngiltere'de eğitim alabilirsiniz. Vize süreniz sonunda ülkenize geri dönmek zorundasınız. Vize sürenizi uzatmanız veya yarı zamanlı dahi olsa bir işte çalışmanız mümkün değildir.

Öğrenci Ziyaretçi Vizesinde, sizden şunları sağlamanız istenir:

Vize Süreleri

Student Visitor (Öğrenci Ziyaretçi Vizesi) başvuruları kabul edilenlere, 11 aya kadar geçerli vize verilebilir. Vizenizi uzatamaz ve Ankara Anlaşması dışında bir başka vize türüne geçiş yapamazsınız.

Vize Reddi Durumunda

Öğrenci ziyaretçi vizesi başvurunuzun red edilmesi durumunda, verilen karara itiraz edip mahkemeye gitme (appeal) hakkınız bulunmamaktadır ancak yeniden başvuru yapmanıza bir engel yoktur.

Vize İhlalleri

Vizenizin ihlali, İngiltere'ye süreli veya süresiz giriş yasağına neden olabilir.

Öğrenci Ziyaretçi Vizesi ile neler yapamazsınız?

Bu vize ile hiç bir işte çalışamaz, ticari bir faaliyette bulunamaz ve evlilik yapamazsınız.

Hukuki Danışmanlık Hizmetimiz

Türkiye'den yapılacak öğrenci ziyaretçi vizesi başvurularında, Türkiye'deki acentamızdan profesyonel hukuki destek alabilirsiniz. Size, başvuru evraklarınızın eksiksik hazırlanması, başvuru formunun kurallara uygun doldurulması ve vize alabilmeniz için gereken yasal konularda yardımcı olabiliriz.

Öğrenci vizelerinde Avukatlık hizmetimizden yararlanmak ve bize ulaşmak için tıklayın